česky english Vítejte, dnes je pondělí 23. září 2024

Vyhrajte s časopisem DPS vývojovou desku Curiosity!

DPS online 26.10.2015 | Články
Autor: Redakce
vyhrajte curiosity v225.png

Vyhrajte s časopisem DPS vývojovou desku Curiosity Development Board (DM164137) od společnosti Microchip. Tato deska obsahuje plně integrovanou 8bitovou vývojovou platformu určenou jak pro začátečníky, tak pro všechny, kteří potřebují nástroj s mnoha funkcemi pro rychlou tvorbu prototypů.

Deska Curiosity Development Board, která je od začátku navržena s cílem využít všech výhod integrovaného vývojového prostředí MPLAB X společnosti Microchip, zahrnuje integrovaný programátor/debugger a k započetí práce s ní není třeba žádný další hardware. Curiosity Development Board podporuje všechny nízkonapěťové 8bitové PIC® MCU s 8 až 20 vývody.

Curiosity Development Board je perfektní platformou k využití výkonu moderních 8bitových PIC mikrokontrolérů. Její provedení a možnosti externího připojení nabízejí nebývalý přístup k Core Independent Peripherals (CIPs) dostupným u mnoha novějších 8bitových PIC MCU. Tyto CIPy dovolují uživateli integrovat různé funkce systému na jediném MCU, což umožňuje zjednodušit návrh, snížit spotřebu energie i náklady na použitý materiál.

Vývojová deska Curiosity Development Board nabízí hned několik druhů uživatelského rozhraní vč. přepínačů, kapacitního tlačítka mTouch a potenciometru přímo na desce. Přes MikroElectronika Mikrobus je přístupná také celá řada přídavných desek. Použitím Microchip modulu RN4020 může být navíc snadno přidána komunikace Bluetooth Low Energy.

Chcete-li vyhrát vývojovou desku Curiosity Development Board navštivte stránky společnosti Microchip:

http://www.microchip-comps.com/curiosity-dps