česky english Vítejte, dnes je čtvrtek 24. říjen 2024

Šestiosé IMU LSM6DSV32X od STMicroelectronics pro sledování pohybu a rozpoznávání gest

27.09. 2024 | Zprávy
03.jpg

Mouser Electronics, přední distributor nově představovaných produktů (NPI) s největším výběrem polovodičů a elektronických součástek, může nyní ze svého skladu nabídnout šestiosé prvky IMU (Inertial Measurement Unit) LSM6DSV32X od společnosti STMicroelectronics.

Integrované obvody LSM6DSV32X od STMicroelectronics zde vystupují jako vysoce výkonné, drobné šestiosé IMU s nízkou vlastní spotřebou, zahrnující tříosý digitální akcelerometr s rozsahem do ±32 g a stejně tak i tříosý číslicový gyroskop. Díky těmto integrovaným prvkům vznikne i nejlepší senzor IMU s trojitou strukturou kanálů pro zpracování dat souvisejících se zrychlením a také úhlovou rychlostí na třech samostatných kanálech (uživatelské rozhraní, OIS a EIS) se speciální konfigurací, zpracováním nebo též filtrací. LSM6DSV32X podporuje výpočetní procesy řešené přímo na místě (tzv. Edge), kdy také využívá vestavné, speciální pokročilé možnosti spojené s konečnými automaty (Finite State Machine, FSM) pro konfigurovatelné sledování pohybu a jádrem strojového učení MLC (Machine Learning Core), pokud jde o uvědomování si souvislostí s exportovatelnými funkcemi umělé inteligence AI pro aplikace ze světa internetu věcí (IoT).

Typické způsoby využití obvodů LSM6DSV32X zahrnují rozšířenou či virtuální realitu (AR/VR), nositelnou elektroniku, navigaci uvnitř budov, IoT, chytré telefony, kamery a jejich stabilizaci obrazu nebo např. sledování vibrací.

Pro více informací navštivte stránky https://www.mouser.com/new/stmicroelectronics/stmicroelectronics-lsm6dsv32x-imu/.