česky english Vítejte, dnes je neděle 08. září 2024

DC zdroje R&S NGC100: takhle vypadá základ

20.06. 2024 | Zprávy
01.jpg

Když je něco základní, tak se o tom zkrátka nediskutuje. Prostě to k dané věci patří a logicky s tím budeme i počítat. Co když se ale pojetí toho, co vše k neodmyslitelné výbavě či funkcím náleží, začíná v průběhu času měnit?

Vezměme si kupříkladu laboratorní techniku v čele se stejnosměrnými zdroji napájení. Zajistit stabilní silové výstupy s požadovanou přesností je sice fajn, ale bude to při jejich běžném provozu stačit? Ve společnosti Rohde & Schwarz si myslí, že nikoli. Dokládají to i nedávno představenými modely R&S Essentials řady NGC100. Jedná se o stowattové přístroje s kompletním galvanickým oddělením, vybavené jedním, dvěma nebo hned třemi výstupy, pro které je pokaždé příznačný rozsah napětí od 0 do 32 V, resp. proudová zatížitelnost 10, 5 či 3 A/kanál.

Vedle nezbytných ochran, displeje s úhlopříčkou 3,5 palce nebo např. rozhraní USB či LAN se můžete mj. těšit na rozmanité způsoby řízení, práci s posloupnostmi a samozřejmě i zápis měřených dat.

Více informací najdete v celé zprávě Rohde & Schwarz presents new R&S NGC100 power supply series with market-leading functions.

robenek@dps-az.cz