česky english Vítejte, dnes je pátek 18. říjen 2024

Osciloskopy PicoScope 6428E-D vynikají analýzou signálu. Objednávejte u Mouser Electronics

20.06. 2024 | Zprávy
03.jpg

Mouser Electronics, přední distributor nově představovaných produktů (NPI) s největším výběrem polovodičů a elektronických součástek, může nyní ze svého skladu nabídnout osciloskopy PicoScope 6428E-D od Pico Technology.

Měřicí systém PicoScope 6428E-D byl navržený pro uživatele, kteří potřebují s důrazem kladeným na přesnost zachytávat, změřit a také analyzovat průběhy v rozsahu, který nemusí překročit nanosekundy. Osciloskop zde nabízí čtyři kanály se čtyřmi volitelnými vstupními rozsahy (±50 mV, ±100 mV, ±200 mV, ±500 mV), šířkou pásma až 3 GHz, rozlišením na časové ose 100 ps nebo též pamětí pro čtyři miliardy vzorků. PicoSDK® (software development kit) zase poskytuje drivery pro Windows, macOS či Linux a nechybí zde ani podpora s příklady pro LabView nebo MathWorks. K dispozici je i možnost synchronizace většího počtu zařízení (10MHz vstup či aux trigger). Osciloskopy PicoScope 6428E-D se rovněž pyšní režimem pro streamování, který zajistí nepřetržité zachytávání dat přímo do počítače, zatímco velikost zde bude limitována pouze pamětí, kterou máme k dispozici. Jedná se tak o ideální nástroj pro účely systémové integrace nebo potřeby výrobců OEM (original equipment manufacturer).

Z aplikací pro osciloskopy PicoScope 6428E-D lze zmínit fyziku částic, jejich urychlovače, systémy LIDAR (light detection and ranging), VISAR (velocity-interferometer systems for any reflector), spektroskopii či zobrazování v medicíně.

Pro více informací navštivte stránky https://www.mouser.com/new/pico-technology/pico-picoscope-6428e-d-oscilloscope/.