česky english Vítejte, dnes je neděle 08. září 2024

SSD Kingston M.2 2280 SATA s technologií 3D TLC NAND a průmyslovým rozsahem teplot

15.07. 2024 | Zprávy
01.jpg

Mouser Electronics, přední distributor nově představovaných produktů (NPI) s největším výběrem polovodičů a elektronických součástek, může nyní ze svého skladu nabídnout SSD M.2 2280 SATA OTM8S1S3 pro průmyslový rozsah teplot od společnosti Kingston.

SSD M.2 2280 SATA OTM8S1S3 pro průmyslový rozsah teplot od firmy Kingston byly navržené a také schválené ke spolehlivé činnosti v širokém teplotním rozpětí. SSD OTM8S1S3 jsou totiž ověřovány v různém rozmezí teplot a dříve, než opustí továrnu Kingston, podstupují při zahořování kompletní testovací proces. Průmyslové SSD od společnosti Kingston obsahují pokročilé kontroléry, které automaticky řeší mechanismy pro „wear-leveling“, algoritmy „garbage collection“ a další klíčové funkce sloužící k řízení NAND Flash. Zmíněné SSD zde přitom využívají technologii 3D TLC NAND Flash nabízející rovnováhu, pokud jde o cenu a vykazovanou spolehlivost. Prvky OTM8S1S3 byly přímo navržené pro vývojáře a konstruktéry, kteří vyžadují zvýšenou spolehlivost právě v náročných podmínkách.

SSD M.2 2280 SATA OTM8S1S3 značky Kingston tvoří ideální řešení pro doručovací drony, propagační obrazovky, robotiku, kiosky, sledovací systémy, mobilní záznam dat, ale i jakoukoli další průmyslovou aplikaci, ve které se neobejdeme bez rychlého, robustního a spolehlivého ukládání dat.

Pro více informací navštivte stránky https://www.mouser.com/new/kingston/kingston-otm8s1s3-ssd/ .