česky english Vítejte, dnes je pátek 18. říjen 2024

Farnell rozšiřuje nabídku vzdělávacích programů o řešení pro technickou výuku společností Digilent a NI

25.07. 2024 | Zprávy
Digilent academic campaign.png

Digilent, nyní součást skupiny Emerson, přebírá vládu jako značka produktů pro výuku a vzdělávání NI Education and Teaching.

Společnost Farnell nyní nabízí řešení pro technickou výuku společností Digilent a NI, která pedagogům a výzkumným pracovníkům umožní získat sadu hardwarových a softwarových nástrojů na podporu výuky v tradičních vzdělávacích prostředích i při výuce na dálku.

Digilent vyniká v poskytování cenově dostupných a přenosných zařízení pro výuku v oblasti obvodů a digitální logiky na dálku, díky čemuž skvěle reaguje na nedávný vzestup vzdálených a hybridních výukových prostředí. Jejich produkty jsou lehké, připojují se prostřednictvím USB a uspokojují potřeby studentů i pedagogů.

Oblíbené produkty společnosti Digilent, jako jsou Analog Discovery 3 a Analog Discovery Studio, umožňují studentům používat počítače s operačními systémy Windows/Mac/Linux a vytvořit z nich jedno z mnoha testovacích zařízení v reálném světě, jako je osciloskop, logický analyzátor, generátor vzorů a další. Tyto nástroje využívající vlastní software společnosti Digilent nazývaný WaveForms jsou dostatečně malé, aby se vešly do batohu, a poskytují profesorům a studentům flexibilitu vyučovat nebo se učit způsobem, který je pro ně nejlepší.

Pro ty, kdo hledají řešení pro výuku digitální logiky, je úvodní kolekce FPGA společnosti Digilent vítaným začátkem. Desky jako Basys 3 a Zybo Z7 jsou zaměřeny na výuku počítačové architektury, základních digitálních funkcí a dokonce i řízení a robotiky. 

„Akademická produktová řada společnosti Digilent poskytuje pedagogům a studentům nízkonákladové základní nástroje a učební osnovy, díky nimž jsou inženýrské technologie srozumitelné a dostupné všem,“ řekl Jay Wimsatt, Director Product Operations ve společnosti Farnell. „Jsme nadšeni, že můžeme tato inovativní řešení pro výuku zpřístupnit našim zákazníkům a podpořit tak vyvíjející se vzdělávací prostředí a rostoucí poptávku po flexibilních výukových nástrojích.“

Další informace o vzdělávacích řešeních pro technickou výuku Digilent Engineering Teaching Solutions, která dodává společnost Farnell, najdete na adrese https://cz.farnell.com/digilent-academic?ICID=I-HP-LB-DIGILENT-ACADEMIC-MAY-24-WF3632310